Îmbunătățește performanțele site-ului tău cu ajutorul mentenanței web

Odata site-ul livrat, acesta nu trebuie pastrat in aceeasi forma pentru totdeauna. Cu timpul, ati putea ajunge la concluzia ca unele elemente existente pe site sunt inutile, si veti dori modificarea acestora, sau completa lor inlocuire.
De asemenea, orice site, indiferent de profesionalismul cu care este realizat, poate intalni diverse probleme la un moment dat. De aceea, este necesara asigurarea unor servicii de mentenanta web.
Noi va oferim acest serviciu pentru orice proiect pe care il finalizam, daca doriti acest lucru, cat si pentru proiecte care nu au fost realizate in mod direct de catre noi. Prin serviciul de mentenanta web, va asiguram incredere si promitem rezolvarea oricarei probleme ivite, in cel mai scurt timp.
Acest lucru va economiseste atat timpul, cat si efortul depus pentru solutionarea problemei site-ului dumneavoastra, prin gasirea rapida a unui specialist. Echia noastra profesionista va fi mereu aici pentru dumneavoastra, si va va salva de orice grija!

De ce ne vom ocupa?

În realizarea mentenanței pentru site-ul dumneavoastră, echipa noastră va ține cont de următoarele aspecte: actualizare pagini web, optimizare si prelucrare imagini si video, verificare functionalitatii site-ului, creare si configurare adrese de email, monitorizare permanenta a site-ului, implementare / configurare newsletter, implementare module Facebook, Twitter, Google +, Youtube, update-uri componente, plugin-uri si module CMS, configurare layout CMS pentru noile versiuni ale CMS-ului, optimizare SEO ON PAGE si OFF PAGE, analiza concurentiala, statistici si diagnostice lunare, backup site zilnic.

La ce vă ajută mentenanța web

  • Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra! Ne puteti contacta oricand intampinati o problema.
  • Beneficiati de intaietate! Ori de cate ori aveti o problema, noi va vom servi cu intaietate, indiferent de faptul ca suntem extrem de ocupati. Nu va vom lasa sa asteptati.
  • Costuri mai reduse: Apeland la serviciile noastre permanente de mentenanta web, beneficiati de anumite reduceri si oferte.
  • Economie de timp. Veti stii ca atunci cand apare o problema ce necesita o rezolvare imediata, noi vom actione rapid pentru inlaturarea ei. Astfel, nu va trebui sa pierdeti zile intregi pentru a astepta rezolvarea unei probleme, si nici nu va trebui sa pierdeti timp in cautarea unui specialist.

Cere o oferta personalizata!