Crește vizibilitatea afacerii tale cu ajutorul unui site de prezentare

Site de prezentare are rolul de a creste notorietatea companiei sau produsului dumneavoastra, de aceea trebuie sa acordati o atentie deosebita acestui detaliu. Acesta ajuta la crearea imaginii afacerii pe care o detineti, in mediul online, constituind un mijloc eficient de a atrage noi clienti sau de a-i fideliza pe cei deja existenti. Pentru noi, crearea unui site web cu o programare avansata este fundatia afacerii in mediul online. Este important ca site-ul afacerii dumneavoastra sa fie unul profesionist, care sa ofere incredere vizitatorilor si sa contina anumite elemente de marketing, pentru a avea o rata de crestere cat mai ridicata. O conditie esentiala a acestuia este aceea de a fi cat mai usor de navigat (pentru ca da, un site are o logica, iar daca logica este complicata, site-ul este neatractiv).
Vom tine cont de:

Tipuri de site-uri de prezentare

One Page

Site-urile One Page conțin toată informația pe care o afișează utilizatorului pe o singură pagină, fiind ușor de utilizat.

Multi Page

Site-ul Multi Page reprezinta design-ul clasic al unui site. Acesta contine mai multe pagini, fiecare pentru o anumita informatie (Despre , Prețuri, Contact etc.).

Multilingvistic

Site-urile multilingvistice conțin 2 sau mai multe limbi, pentru utilizatorii străini care vor vizita site-ul web.

Echipa noastră va ține cont de

În realizarea site-ului de prezentare pentru afacerea dumneavoastră, echipa noastră va ține cont de următoarele aspecte: construirea unui meniu logic care permite navigarea ușoară în toate paginile site-ului, afișarea informației importante în prim plan, afișarea datelor de contact astfel încât utilizatorul să le vadă oriunde ar naviga pe site, fonturi și culori bine alese, testarea site-ului pe toate browserele.

La ce vă ajută un site de prezentare

  • Va ofera o carte de vizita online, care se poate dovedi extrem de folositoare in a atrage noi clienti;
  • Clientii pot verifica 24 de ore din 24 ceea ce le ofera afacerea pe care o conduceti;
  • Va puteti adresa atat pietei nationale, cat si celei internationale;
  • Promovarea in domeniul online este mai putin costisitoare si mult mai eficienta decat celelalte forme de publicitate, din someniul offline;
  • Un site presupune costuri mici de creare si intretinere;
  • Se poate realiza cu usurinta actualizarea datelor;
  • Clientii va pot contacta rapid, fie prin completarea unor forrmulare de contact, fie direct prin intermediul site-ului.

Cere o oferta personalizata!