Cine suntem?

C Web Design este o companie co-finantata prin Fondul Social European. Formata dintr-o echipa tânara si ambitioasa, firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu unele dintre cele mai avantajoase servicii existente pe piata.

Pentru ca web design-ul nu este doar o afacere pentru noi, ci si o pasiune si o activitate careia ne dedicam tot timpul, ne propunem sa livram servicii de cea mai buna calitate, caracterizate de profesionalism si atentie la detalii.

Am pornit la drum cu mult entuziasm si dorinta de a pune pret pe necesitatile dumneavoastra, pentru ca impreuna sa dam nastere unor concepte originale si nemaiintâlnite pe piata din prezent. Suntem disponibili pentru colaborari ce vin din cele mai diverse domenii, fiind usor adaptabili la oricare dintre cerintele dumneavoastra.

Ce facem?

Echipa C Web Design ofera servicii pentru diverse categorii de buget, pornind de la pachete mai mult decat avantajoase, pana la altele ale caror preturi vor fi total justificate de munca pe care o depunem pentru finalizarea unui proiect care sa va multumeasca pe deplin.

Lucram atat cu proiecte care pornesc de la o realizare simpla, cat si cu unele care pot ajunge la o realizare extrem de complexa. Experienta in domeniu, precum si dorinta de a da nastere unor proiecte memorabile, va face ca munca noastra sa fie una semnificativa in succesul afacerii dumneavoastra!

Activitatea pe care o depunem consta in: 

Work Flow

Cum lucram?

1

Analiza

2

Implementare

3

Optimizare

4

Lansare

De ce să ne alegi pe noi?

Membrii echipei C Web Design sunt tineri, dinamici, creativi, ambitiosi si responsabili. Intreaga echipa va lucra la livrarea unui produs de cea mai buna calitate, care va fi realizat tinand cont de toate cerintele dumneavoastra.

Plini de idei si solutii, vom veni in sprijinul dumneavoastra si prin recomandarea unor noi concepte sau implementarea unor schimbari esentiale.

Pe cat de tineri, pe atat de ambitiosi si informati suntem, asa ca experienta noastra in domeniul web design-ului va fi dovedita fiecarui client in parte, prin serviciile ireprosabile pe care vi le vom pune la dispozitie in functie de necesitatile dumneavoastra!

Pentru ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi, va vom pune intotdeauna pe primul loc, si ne vom implica in succesul afacerii dumneavoastra ca si cum ne-am ocupa de propria afacere.

Competențe

Web Design

SEO & Promovare

Marketing online

Graphic Design