cresterea traficului pe site servicii webBlogul devine un element din ce în ce mai important în creșterea traficului pe site. Ne amintim cu toții de perioada în care blogurile erau deținute doar de bloggeri care își ocupau o mare parte din timp scriind pentru diverse publicuri. Lucrurile s-au schimbat de atunci, iar blogul a devenit astăzi un ”must have” al tuturor site-urilor.

Motivul este simplu, blogul ajută foarte mult la creșterea traficului pe site. El este, de altfel, cel care ne garantează un flux continuu de cititori, care se pot transforma cu ușurință în viitorii noștri clienți.

Cum poate ajuta un blog la creșterea traficului pe site?

Dacă este gestionat cum trebuie, acesta devine o principală sursă pentru creșterea traficului pe site, căci, să nu uităm că blogul este o parte integrată a strategiei de marketing. Printre avantajele aduse de blog, enumerăm următoarele:

1. Un conținut continuu, de actualitate – Acesta îți permite să postezi constant noi informații, oferind astfel vizitatorilor şi roboţilor de indexare motive de revenire pe site-ul tău.

2. Cross selling şi up selling – Te poți folosi cu ușurință de blog pentru a crea nevoi vizitatorilor, aducând astfel vânzări mai mari (mai multe produse – cross selling) sau mai scumpe (produsele cele mai scumpe – up selling).

3. Link-uri interne – Blogul este o metodă ușoară de a aplica strategia creării link-urilor interne, care îți va aduce ca vizitatori atât potențiali clienți, cât și roboții de indexare ai Google.

4. Important pentru rețelele de socializare – Pentru a menține constant interesul urmăritorilor tăi de pe diverse rețele sociale, trebuie să le livrezi constant conținut relevant și de actualitate, iar blogul este cel mai potrivit miloc pentru a face asta. Prin distribuirea articolelor postate nu numai că menții viu interesul urmăritorilor tăi, însă îi și aduci la creșterea traficului pe site.

5. O demonstrare a autorității în domeniu – Blogul este un mijloc potrivit de a îți demonstra experiența în diverse domenii, reușind să îi convingi pe vizitatori că pot avea încredere în produsele sau serviciile tale.

Sperăm ca aceste avantaje te-au convins de importanța pe care o are blogul în creșterea traficului pe site! Revenim cu un articol în care vom prezenta metodele de gestionare corectă a unui blog. Stay tuned!

Citeste tot


Ce ar trebui să conțină orice site web pentru a avea succes servicii webCrearea unui site web a devenit necesară pentru aproximativ toate afacerile din zilele noastre, fiind o cale potrivită și eficientă de a ne trasmite mesajul unui număr cât mai mare de posibili clienți, împrăștiați în diverse colțuri ale țării.

Succesul unei afaceri nu începe însă doar prin crearea un site web, conținutul și structura acestuia fiind aspectele care decid eficiența mesajului care se dorește transmis. Prin urmare, orice site web ar trebui să îndeplinească o serie de condiții pentru a fi un bun transmițător de mesaje.

Iată care sunt paginile pe care orice site web ar trebui să le conțină:

 1. Homepage cât mai original, personalizat, deci. Nu este un lucru greu de ghicit faptul că prima pagină este extrem de importantă, de aceea, aceasta trebuie să fie atrăgătoare și ușor de navigat. Logo-ul și celelalte elemente vizuale trebuie să fie plasate cu atenție, fiind cele care relevă identitatea unui brand.
 2. Pagina ”Despre” este cea care spune cele mai multe despre afacerea noastră și are capacitatea de a convinge sau nu clientul. În crearea acestei pagini, simplitatea este cheia. Clienții trebuie să poată parcurge cu ușurință pagina, fără a se pierde în detalii.
 3. Pagina de contact este absolut indispensabilă. Aici, clienții se așteaptă să găsească adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, un formular de contact și linkuri către rețele de socializare.
 4. Pagina de prezentare a serviciilor și produselor. Aceasta este pagina de interes maxim pentru cei care vor naviga site-ul, deoarece aici se vor pune la curent cu produsele pe care le oferim (în cazul unui magazin online) sau cu serviciile pe care le punem la dispoziție. Pagina trebuie să fie cât mai interesantă, dinamică și ușor de parcurs, iar descrierile produselor și serviciilor trebuie să fie create cât mai explicit și unic.
 5. Portofoliul trebuie să primească și el o pagină, deoarece aici ne putem întări credibilitatea în fața clienților, punându-i la curent cu fostele noatre colaborări sau cele pe care le avem în curs.
 6. Blogul devine o opțiune din ce în ce mai folosită, de aceea site-ul nostru nu ar trebui să facă excepție și ar trebui să conțină și el o astfel de pagină. Astfel, ne asigurăm un trafic continuu pe site, prin postarea unor articole de interes pentru audiența noastră.
 7. Pagină de testimoniale/recenzii. Ca și pagina de portofoliu, aceasta are rolul de întări credibilitatea afacerii noastre în ochii clienților, deoarece aceștia vor fi încurajați să apeleze la serviciile noastre. Este foarte important că testimonialele să fie însoțite de numele persoanelor și funcțiile acestora.
 8. Landing page-ul (pagina de aterizare) este necesară pentru orice afacere, mai ales atunci când aceasta este la început. Acest tip de pagină are succes, având ca scop precis transmiterea în mod direct a avantajelor pe care le are un client prin navigarea site-ului nostru.
Citeste tot


Google si-a păstrat acelasi discurs in ceea ce privește clasamentul site-urilor pe motorul de cautare de-a lungul timpului, cu toate acestea, fiecare an care trece vine cu o schimbare a modului de stabilire a unor strategii SEO.

Care sunt cel mai bune strategii SEO în 2016 servicii web

Principalele criterii de care se foloseste Google de atat timp pentru a stabili intaietatea site-urilor raman si în continuare valabile: continutul de calitate, scrisul in principal pentru utilizatori, backlinkuri de calitate, un site fara probleme tehnice, care sa poata fi accesat cu usurinta atat de către utilizatori, cat si de catre robotii Google.

Anul 2016 vine cu o evolutie a SEO, devenind mai importantă atentia pe care o punem in crearea unor strategii SEO care sa se dovedeasca cu adevarat eficiente.

Strategii SEO pentru anul 2016

 1. A devenit foarte important ca site-ul tau sa poată fi vizualizat cu usurință de pe orice dispozitiv. De atfel, site-ul tau nu va avea sanse mari de evolutie în Google daca nu dispune de o afisare corecta a paginilor de pe dispozitivele mobile, astfel incat informatia sa poata fi vizualizata cu usurinta de catre consumator.
Citeste tot


Web design - De ce este design-ul unui site atat de important servicii webImportanta unui web design bine realizat este una foarte mare. De foarte multe ori, succesul in transmiterea unei informatii sau in vanzarea unui produs sau serviciu consta in cat de atractiv sau cat de bine realizata este pagina web prin intermediul careia dorim sa ne promovam.

Pentru a ne da seama cat de bine realizat sau de efect este un web design trebuie sa ne raspundem la cateva intrebari care tin nu numai de aspectul vizual al unui site, ci si de rapiditatea cu care un utilizator ajunge la informatia dorita, pe site-ul nostru.

Aspecte care demonstreaza cat de bine realizat este un web design

 1. Design atractiv si interfata prietenoasa – Un web design bine realizat este acela care ii creaza vizitatorului un sentiment puternic de incredere si profesionalism. Conform statisticilor, interesul utilizatorului pentru produs este dat in proportie de 1% de sunet/miros, 6% textura si 93% aspect vizual.
Citeste tot


Optimizare SEO - Cat de importanta este pentru afacerea ta servicii webAtunci cand esti pregatit pentru dezvoltarea unei afaceri si in mediul online, nu numai in cel offline, trebuie sa iti pui cap la cap o serie de aspecte de care trebuie sa tii cont si in cazul carora trebuie sa fii foarte precaut. Pe langa faptul ca site-ul trebuie sa aiba un design unic si sa ofere incredere potentialilor tai clienti, acesta trebuie sa fie extrem de bine gandit, astfel incat sa isi castige cu usurinta un loc bine pozitionat in motorul de cautare. In tot acest proces, optimizarea SEO ocupa un loc foarte important.

Despre ce este vorba exact atunci cand ne referim la optimizare SEO? Notiunea de SEO a aparut prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, adica: optimizarea pentru motoarele de cautare, care are drept scop marirea traficului calitativ al unui site.

La ce te ajuta serviciul de optimizare SEO? Te ajuta sa iti faci cat mai cunoscuta afacerea in domeniul online si o pozitioneaza inteligent in motorul de cautare, astfel incat potentialii clienti sa te gaseasca cu usurinta.

Tipuri de optimizare SEO:

Citeste tot


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

 • This is a unorder list. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo.
 • Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus.
 • Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Citeste totLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Lorem ipsum dolor sit amet. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Citeste tot


Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Citeste tot


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla suctus. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

 • This is a unorder list. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo.
 • Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus.
 • Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Suspendisse consectetur fringilla luctus. Fusce id mi diam, non ornare orci. Pellentesque ipsum erat, facilisis ut venenatis eu, sodales vel dolor.

Citeste tot