Crește vizibilitatea afacerii tale cu ajutorul unei aplicații web / mobile

Afacerea ta are nevoie și de o aplicație mobilă!

Oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii mobile pe orice tip de dispozitiv. Acoperim orice cerinta, de la conceptualizare si analiza de business si pana la proiectarea interfetelor si dezvoltarea experientei de interactiune cu utilizatorii, de la dezvoltarea efectiva a codului si pana la testare, mentenanta si suport tehnic.

Puteți solicita resurse specializate, care sa lucreze alaturi de dumneavoastră, ori putem analiza impreuna oportunitatea unui proiect de dezvoltare customizata, prin care noi ne vom ocupa de toate fazele proiectului, conform planului agreat initial.

Echipa noastră va ține cont de

În realizarea aplicației web / mobile pentru afacerea dumneavoastră, echipa noastră va ține cont de următoarele aspecte: afișarea informației importante în prim plan, afișarea datelor de contact astfel încât utilizatorul să le vadă oriunde ar naviga pe aplicație, fonturi și culori bine alese, testarea pe majoritatea dispozitivelor folosite.

La ce vă ajută o aplicație de mobil?

1. Este o modaliate directă pentru marketing

O aplicație mobilă îți permite să ajungi direct la clienți. Indiferent dacă este vorba de vanzări speciale, promoții sau produse noi, clienții vor avea acces la toate informațiile. Poți chiar să interacționați cu ei prin notificări push.

2. Construiește conștientizarea brandului

O aplicație mobilă poate fi utilă în a-ti face cunoscut brandul. Puteți să-l utilizezi pentru a comercializa produse și servicii indiferent de modul în care dorești. Cu cât ai mai mult clienții care îți folosesc aplicația, cu atât mai repede vor efectuă o achiziție.

3. Vânzări imbunătătite

Aplicațiile mobile au modificat modul în care utilizatorii văd produsele și serviciile tale înainte de a le achiziționa. Este un mod unic și captivant de a comercializa produsele care duce la mai multe vanzări. Cu cât faci mai confortabil cumpărăturile, cu atât mai mulți oameni vor cumpăra de la ține.

Cere o oferta personalizata!