Crește vizibilitatea afacerii tale cu ajutorul unui design grafic

Graphic design este un element foarte important in afacerea dumnevoastra. Acesta stabileste o comunicare vizuala intre ideea pe care vrem sa o transmitem si cel cu care intra in contact. De asemenea, acesta trebuie ales/creat in functie de ceea ce vrem sa trasmitem.
Alegerea culorilor si influentelor vizuale trebuie realizata cu mare atentie, mentinand o stransa relatie cu activitatea afacerii dumneavoastra.
Fie ca doriti crearea de logo-uri, fie ca doriti sa va punem la dispozitie cele mai originale si potrivite flyerecarti de vizitaarticole de promovare etc. pentru afacerea dumneavoastra, noi ne vom folosi toata creativitatea pentru obtinerea unor rezultate originale, care sa va defineasca in intregime.
Vom lucra cu cele mai mici detalii, creand noi concepte, care va vor aduce unicitate si bineinteles, succes, afacerii!

Vom tine cont de:

Vă putem oferi

  • Creare elemente identitate vizuala: logo, carti de vizita, foi cu antent, plicuri, etc;
  • Layout website (PSD Design);
  • Bannere si materiale promotionale;
  • Afise si materiale outdoor.

La ce vă ajută un design grafic

  • Captarea atentiei: oamenii sunt intotdeauna atrasi de ceea ce vad la primul contact. Nu se vor apropia niciodata de ceva ce arata urat la prima vedere, de aceea un graphic design bine realizat va atrage intotdeauna atentia si ii va face pe ceilalti sa se opreasca asupra produselor sau serviciilor pe care le vindem.
  • Un apel indirect: desi spunem cu totii ca suntem mai degraba interesati de ceea ce se afla in interiorul unui produs decat ceea ce se afiseaza in exterior, suntem intotdeauna mai atrasi de ambalaje. De aceea, un graphic design bine realizat poate vinde cu usurinta ceva ce in mod normal nu ar avea sanse de supravietuire pe o piata dezvoltata.
  • Crearea unei imagini: evident, daca ne facem remarcati prin anumite efecte vizuale, oamenii nu au cum sa uite de noi. Daca ajungem la stadiul in care oamenii pot asimila foarte usor un element graphic cu afacerea pe care o reprezinta, atunci ne-am atins tinta.
  • O investitie eficienta: creandu-ne o grafica originala, ne cream, practice, propriul spatiu, in care ne diferentiem de ceea ce se mai poate gasi pe piata. Astfel, vom avea nevoien de mai putine investitii in publicitatea care sa arate ca noi suntem ceva diferit, pentru a evita confuziile cu alte firme deja existente pe piata.
  •  

Cere o oferta personalizata!