Warning: Declaration of FW_Auto_Install_Upgrader_Skin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /home/cwebdesi/public_html/wp-content/themes/cwebdesign_2019/inc/includes/sub-includes/auto-setup/class-fw-auto-install.php on line 1257
Cum te poate ajuta blogul la creșterea traficului pe site - C WEB DESIGN

Cum te poate ajuta blogul la creșterea traficului pe site

Blogul devine un element din ce în ce mai important în creșterea traficului pe site. Ne amintim cu toții de perioada în care blogurile erau deținute doar de bloggeri care își ocupau o mare parte din timp scriind pentru diverse publicuri. Lucrurile s-au schimbat de atunci, iar blogul a devenit astăzi un ”must have” al tuturor site-urilor.

Motivul este simplu, blogul ajută foarte mult la creșterea traficului pe site. El este, de altfel, cel care ne garantează un flux continuu de cititori, care se pot transforma cu ușurință în viitorii noștri clienți.

Cum poate ajuta un blog la creșterea traficului pe site?

Dacă este gestionat cum trebuie, acesta devine o principală sursă pentru creșterea traficului pe site, căci, să nu uităm că blogul este o parte integrată a strategiei de marketing. Printre avantajele aduse de blog, enumerăm următoarele:

1. Un conținut continuu, de actualitate – Acesta îți permite să postezi constant noi informații, oferind astfel vizitatorilor şi roboţilor de indexare motive de revenire pe site-ul tău.

2. Cross selling şi up selling – Te poți folosi cu ușurință de blog pentru a crea nevoi vizitatorilor, aducând astfel vânzări mai mari (mai multe produse – cross selling) sau mai scumpe (produsele cele mai scumpe – up selling).

3. Link-uri interne – Blogul este o metodă ușoară de a aplica strategia creării link-urilor interne, care îți va aduce ca vizitatori atât potențiali clienți, cât și roboții de indexare ai Google.

4. Important pentru rețelele de socializare – Pentru a menține constant interesul urmăritorilor tăi de pe diverse rețele sociale, trebuie să le livrezi constant conținut relevant și de actualitate, iar blogul este cel mai potrivit miloc pentru a face asta. Prin distribuirea articolelor postate nu numai că menții viu interesul urmăritorilor tăi, însă îi și aduci la creșterea traficului pe site.

5. O demonstrare a autorității în domeniu – Blogul este un mijloc potrivit de a îți demonstra experiența în diverse domenii, reușind să îi convingi pe vizitatori că pot avea încredere în produsele sau serviciile tale.

Sperăm ca aceste avantaje te-au convins de importanța pe care o are blogul în creșterea traficului pe site! Revenim cu un articol în care vom prezenta metodele de gestionare corectă a unui blog. Stay tuned!